1K5-logo-RGB_aubergine-transparent-framed

Nu installerar vi solceller i Älta!

Beställ innan 31 mars för garanterad leverans före 30 juni
- Dessutom till kampanjpris!

Solceller till villaägare i Älta

Att investera i solceller på ditt villatak är tryggt, hållbart och lönsamt. Du sänker dina elkostnader från dag ett och elen som hushållet inte förbrukar säljs automatiskt vidare.

Just nu befinner vi oss i Älta under kampanjperioden 6 mars t.om. 30 april och tar emot beställningar. Vi erbjuder kompletta solcellslösningar med garanterad leveranstid före 30 juni vid beställning innan 31 Mars.

Dessutom så erbjuder vi ett generöst kampanjpris!

Batteri för att lagra & sälja överskottsel

Genom att koppla ett batteri till din solcellsanläggning kan du använda en större del av den el dina solceller producerar i ditt eget hushåll.

Ett batteri gör att du kan lagra den överskottsel din solcellsanläggning producerar under dagen för användning på kvällen när solen har gått ned. Det gör att du bättre kan matcha din produktion med din konsumtion och generellt få mer egenanvändning ur dina solceller.

Heartbeat ingår – för ditt energismarta hem

Heartbeat kopplar samman din solcellsanläggning, ditt batteri för lagring av el, din laddbox till elbilen och din värmepump till ett enda smart och heltäckande system hemma. Din elproduktion och din elförbrukning samordnas och de olika enheterna kommunicerar med varandra på ett smart sätt. Resultatet blir en mer kostnadseffektiv och, framför allt, klimatvänlig vardag.

Först och främst optimerar Heartbeat användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta – bara det sparar flera tusen kronor per år

Få ytterligare 50% i avdrag, bara så där!

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt bidrag på solcellsanläggningen, får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox. Fyll i formuläret så berättar vi mer.

Hur går det till?

Nedan ser du en stegvis handledning som förklarar processen för att installera solceller med en komplett lösning från oss som helhetsleverantör.

1. Boka tid

Fyll i ett intresseformulär så ringer vi upp dig och bokar in ett möte.

2. Träffa oss

Vi kommer hem till dig och du får offert. Efter godkänd offert går vi vidare med installationen

3. Installation

Vi monterar, besiktigar och lämnar sedan över anläggningen till dig.

4. Support

Vår support finns tillgänglig för dig under anläggningens livstid.